Vanliga Funderingar

 
 Vilken typ av händelser kan man hyra hopptornen/kanorna för?

- För praktiskt taget alla händelser/tillfällen, privata som offentliga fester, grillpartyn, skolavslutningar, karnevaler, skolläger och alla andra tillfällen där man vill ha kul! 

 För vilken ålder passar hopptornen?

– De flesta av våra torn passar för barn upp till 12 år. Vuxna är inte försäkrade i barnens hopptorn. 

 Kan man sätta upp hopptornen på vilken yta som helst?

– Gräsmatta är att föredra, men även inomhus går bra. Ytan bör vara fri från skräp och vassa föremål. Tornet bör också ha en meter fritt på sidorna, två meter framför för in- och utgång, samt två meter bakom för uppblåsaren. 

 Måste vi hämta hopptorn hos er?

– Nej, i vårt pris ingår levererans, uppsättning och nedplockning. Vi tillåter inte att tornen monteras av någon annan än av oss. 

 Hur dags kan vi börja hoppa?

– Vi kan normalt leverera och hämta när det passar dig, fast vi försöker att ha något sånär fasta rutiner. Om du vet exakt när din tillställning börjar så försöker vi givetvis arbeta för att passa dina behov. Vi bekräftar alltid lämning och hämtningstider med dig veckan innan det är dags. 

 När ni väl har kommit, hur lång tid tar det för er att få upp hopptorn och hur lång tid tar det att få ner det igen?

– Vi kräver alltid att platsen där tornet ska stå är undanröjd av ev. saker när vi kommer, sedan tar det normalt ca 30-60 minuter att få tornet på plats. Och det tar ungefär lika lång tid att montera ner det igen men det kan variera lite beroende på tornets storlek.

 

 
Hur håller sig hopptornet uppe?

– Av elektricitet, som är på så länge tornet används. Vi har över 100 m av förlängningskablar. Om elektricitet inte finns att tillgå i närheten kan ni även hyra en generator för en liten kostnad. 

 Vad kostar det att hålla ett helt hopptorn med ström under en hel dag?

– Tro det eller ej, men det kostar ca. 30 SEK om dagen att förse ett torn med ström! 

 När hopptornet är uppblåst, kan vi flytta på det då?

– Absolut inte! Försäkringen skulle inte gälla och det skulle kunna vara farligt för både de som flyttar på tornet och för barnen som sedan hoppar i det. 

 Har ni några installationskrav?

1. Vilket hopptorn / Vilken utrustning ? 2. Är tillställningen inomhus eller utomhus ? 3. Trädgårdens storlek? * Ytan måste vara fri från skräp och vassa föremål. * Gräsmatta är att föredra. Men det går inomhus också så länge tornet har en meter frit på sidorna, två meter framför in och utgång, samt två meter bakom för uppblåsaren. 4. Finns det elektricitet att tillgå? ( 230 volter /10 ampere ) * Om du vill avboka tornet, tänk på att vi ska kunna hyra ut det till en annan kund. Därför tar vi ut en avgift på halva hyran om avbeställningen görs senare än 12 timmar innan avtalad tid. För aktuellt väder se länk sidan. 

 
Är hopptornen rena och snygga?

– Ja, alla torn rengörs före och efter användning. Om de blir smutsiga så tvätta rent innan ni lämnar det! 

 Är er utrustning säker?

– Alla led i uppsättningsproceduren har RCD pluggar som passar. Det är också vår policy att bara ha säkra och välskötta torn i vårt utbud, så tornen ni hyr av oss är i utmärkt skick. Vi ser också gärna att kunden läser igenom och skriver under en överenskommelse innan tornet sätts upp och används. Det försäkrar dig om att du faktiskt vet hur säkerheten fungerar när du hyr tornet. 
 
Hur betalar vi?

– Normalt kontant samma dag som ni ska ha det. Det går också med bankgiro: 5890-9797

Copyright © Knights Castles 2007
 
 
Tel: 0411 612 71