Bra att veta

 

Var vänlig sätt barnens säkerhet som prio 1

Var försiktiga med var ni hyr och vem ni hyr från. Det finns många företag inom detta område som gör allt för att tjäna pengar och som inte tänker ett dugg på varken er eller ert barns säkerhet. Dessa företag använder sig av billiga hoppborgar som är importerade från kina och som inte håller den höga standard eller är tillverkade av bästa kvalitet på materialet. Undvik dessa företag om ni vill ert barns bästa.

Det har kommit till vår kännedom att det finns företag i detta område som använder sig av billiga kinesiska hoppborgar. Materialet är nylon liknande och själva hoppborgen blåses upp med en fläkt som inte har bättre kapacitet än en vanlig hårtork. Dessa hoppborgar har en tendens att sjunka ihop istället för att ha den typiska spänst som hoppborgar ska ha.

Dessa företag hyr ut sina hoppborgar till ett mycket lägre pris. Detta går att göra för att borgarna var billiga att köpa in och inte alls håller den standard som en säker hoppborg gör. Dessa hoppborgar har ett märke där det står klart och tydligt att de inte är tillverkade för uthyrning. För att försäkringar ska täcka eventuella personskador ska hoppborgar hålla en viss standard och vara godkända av EU. De kinesiska hoppborgarna saknar detta godkännande och skulle personskador uppstå vid en hyrning av icke godkänd hoppborg så finns det inga försäkringar som täcker dessa.

Våra hoppborgar är godkända av EU. De tvättas innan och gås igenom före användning och efter användning. Detta gör vi för att säkerställa dess höga kvalitet och för att ni som kunder ska känna er trygga med ert val av uthyrare.

 

Goda råd innan du bestämmer dig för att hyra.

1, Använder företaget sig av: säkerhets mattor, regn skydd eller sandsäckar? Seriösa företag ser till att ha alla dessa då de krävs för att upprätthålla säkerheten.

BAV1 s mats

2 ,Ingår det staket vid hyrning för större event? Detta för att undvika att hoppborgen inte har fler antal barn än vad som är tillåtet åt gången. Det är även för att undvika att det kommer folk till skada utanför hoppborgen.

BAV 2 fencing

3, Har företaget papper på att all utrustning är testad och godkänd för uthyrning? Undvik kinesisk utrustning!

s cert

 4, Har företaget en webbsida? Webbsidor är en stor del av alla sorters av uthyrningar. Bara för att företaget har en webbsida blir de inte automatiskt ett seriöst företag. Kolla runt lite på deras webbsida. Är det äkta foto eller är de gjorda eller omarbetade i photoshop?

BAV 3p shop

 5, Har företaget en godkänd försäkring? Det är inget krav enligt lag men seriösa företag har alltid det som standard.

BAV4ins

 6, Fråga efter referenser från deras tidigare kunder. Ett tillförlitligt företag skulle inte neka dig det. De skulle göra det för att du som kund ska känna dig nöjd och trygg. Ett snabbt telefon samtal kan vara värt mycket för din och dina barns säkerhet.

 

7, Är hoppborgarna gamla eller trasiga? Är det hoppborgar som funnits på auktions webbsidor?

BAV5dirty

 Tveka aldrig att fråga. Och kompromissa aldrig när det gäller barns säkerhet!

 

Klicka här Vanliga frågor och svar.